چای سیاه خارجی با عطرو طعم هل تشریفات چای | OkChay
انتشار: تیر 12، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

چای سیاه خارجی با عطرو طعم هل تشریفات چای | OkChay

چای سیاه خارجی با عطرو طعم هل تشریفات چای | OkChay

برای قوری دوم، روپوش یا پوششی کیسه ای در اندازه و قالب مناسب تهیه کنید تا از سرد شدن سریع چای جلوگیری کند و مدتی بیشتر گرما را در خود نگاه دارد. این چای، دیگر جوشیده و بی خاصیت و تا مدتی طولانی تر بدطعم نخواهد شد و هزینه خرید یا وقت و تلاش خود را هم هدر نداده اید . اگر چای بسته بندی شده خریده اید در قسمت توضیح مشخصات یا طریقه دم کردن، باید زمان مناسب آن هم ذکر شده باشد.

  • در ادامه همراه کوکا باشید تا با فوت و فن های دم کردن چای سیاه در منزل و بهترین زمان مصرف آن بیشتر آشنا شوید.
  • به طور معمول کیفیت چای کیسه ای در مقایسه با نمونه مشابه آن به صورت فله ای نامرغوب تر است، حتی گران ترین نوع چای کیسه ای نیز دارای این نقصان است.
  • مصرف این چای در کاهش کلسترول، کاهش قند خون، درمان افسردگی، هضم بهتر غذا، کنترل وزن، تقویت سیستم ایمنی، رفع یبوست، حفاظت از کبد، کمک به رفع سنگ کلیه، رفع عطش و غیره تأثیرگذار است.

چای شکسته نیز به دلیل زوددم بودن و رنگ بیشتری که دارد در ادارات یا جاهایی که فرصت کافی برای دم کشیدن چای را ندارند، مناسب تر می باشد. باورش سخته ولی انتخاب قوری با جنس مناسب تاثیر زیادی روی درست دم کشیدن و طعم این نوشیدنی داره. در مجموع قوری باید جنسی داشته باشه، که گرما رو بتونه به خوبی حفظ کنه و باعث عوض شدن مزه برگ نشه. حداقل زمانی که این چای یا هر چای طبیعی برای دم کشیدن نیاز داره، 15 تا 20 دقیقه هست. اندازه برگ در تعیین مدت زمان درست دم کشیدن تاثیر زیادی داره؛ هرچقدر برگ ریزتر باشه، این نوشیدنی زودتر دم میکشه؛ هرچقدر برگ درشت تر باشه، این نوشیدنی دیرتر دم میکشه.

دم کردن دارچین و چای سبز چجوریه؟

به زودی مراحل تولید چای C.T.C را نیز در همین مقاله توضیح خواهیم داد. هرگز آب رو دوبار نجوشونید و هر مقداری هست کاملا تعویضش کنید. و همچنین هرچقدر چای دیرتر دم بکشه کیفیت بالاتری داره؛علتش هم اینه که این موضوع رتبه ی یک چای ایران زمین نشانه طبیعی بودنشه. اول اینکه چای هرچقدر پودری تر باشه، مزه تلخ تر و رنگ تیره تری داره. نصف یک کتری رو پر از اب میکنیم و درشو میزاریم تا با حرارت بالا بجوش بیاد. سادگی و تنوع چای آن را به نوشیدنی اصلی فرهنگ ها تبدیل کرده است.

طرز تهیه چای سی تی سی؟

چای سیاه کافئین بیشتری داشته و هرچه زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، مقدار کافئین افزایش می یابد. بخاطر همین ما اینجا میخوایم روش دم کردن این گیاه رو براتون توضیح بدیم. به طوری که بعد از این با خرید چای سبز، بهترین دمنوش رو برای عصرها و میان وعده هاتون داشته باشین. پس با ما همراه باشین تا با نحوه دم کردن چای سبز و انواع ترکیبات اون موقع دم کردن آشنا بشین. حتماً دقت کنید در دم کردن چای سبز از آب جوش استفاده نکنید چرا که این کار باعث تلخی چای شما می شود.