معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی  های رامسر مجله گردشگری اتاقک
انتشار: مرداد 27، 1401
بروزرسانی: 22 تیر 1404

معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی های رامسر مجله گردشگری اتاقک

معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی های رامسر مجله گردشگری اتاقک

در این رستوران نیز مانند سایر رستوران های شیراز، موسیقی زنده وجود دارد. رستوران صوفی منوی پرباری دارد و هر یک از افراد می توانند غذای مورد علاقه خود را از این منو تهیه کنند. پیتزا ناپل یکی از محبوب ترین پیتزافروشی های شهر شیراز و از بهترین رستوران های شیراز است. پیتزاهای این رستوران شهرت بسیار زیادی در میان اهالی شیراز دارد. بنا به گفته بسیاری از اهالی شیراز پیتزاهای خوشمزه و ترد پیتزا ناپل، از بهترین و بی نظیرترین پیتزاها است. بدون شک این رستوران یکی از بهترین باغ رستوران های شیراز و یکی از بهترین رستوران های شیراز است که هر مسافری می تواند بیش از نیمی از روز خود را در آن بگذراند.

  • این رستوران ها برای مسافران و گردشگران جذابیت و زیبایی خاصی دارند.
  • در این غذای غذاهای بومی کیش از ادویه های زیره، نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، دانه های گشنیز و هل، میخک، دارچین و رازیانه استفاده می شود.
  • ماهی قزل آلا و جوجه رشتی جزو غذاهای پرطرفدار این رستوران هستند که امتحان کردنشان را به شما پیشنهاد می کنیم.
  • واویشگا هم جزو غذاهای محلی سنتی گیلان است که با نان و برنج آن را سرو می کنند و برای تهیه آن می توانید هم از دل و جگر گوسفند استفاده کنید و هم از گوشت گوسفند استفاده کرد.
  • خورش آلوچه با مرغ ، یکی از اصیل ترین غذاهای زنجان به شمار می رود که طعم بی نظیرش را مدیون آلوهای محلی و خوش طعم آن است.
  • از جمله غذاهای محلی دیگر چابهار با خرما، کنک است که با کنجد، بادام و پونه درست شده و به نوعی حلوا محسوب می شود.

در تهیه این غذا، از موادی همچون رشته پلویی، لپه، زرشک و کشمش استفاده می شود. برای علاقه مندان به غذاهای پروتئینی، این غذا را می توان همراه گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده به همراه پیاز تهیه کرد. اگرچه در دستور پخت اصلی این غذا، از گوشت استفاده می شود، اما برای آن هایی که دوست دارند بدون گوشت میل کنند، می توانند در تهیه آن از گوشت استفاده نکنند.

تاس کباب

بیج بیج را معمولا با کته سرو می کنند، اما اگر غذا را برای شام تان تدارک دیده اید، برای این که سبک تر به رختخواب بروید، نان را جایگزین کته کنید. یکی دیگر از غذاهای سنتی کیش کله کندی است که برای پخت آن سر نوعی ماهی به نام ساردین پهلو طلایی جدا شده و با پیاز داغ، ادویه و روغن محلی طبخ می شود. این غذا نیز با سبزیجات و ادویه های تند جنوبی  پخته می شود و جزو غذاهای بسیار خوشمزه و معروف در جنوب شناخته می شود.

چکدرمه، از غذاهای محلی معروف ایران

این غذا همان یک تیر و دو نشان است که می توان دیزی و کتلت را با هم نوش جان کرد. مواد کتلت همان موادی است که برای پخت دیزی استفاده می کنید، منتهی قبل از پختن دیزی باید حجم مواد بیشتری را در نظر بگیرید. خانم های کرد موادی که برای دیزی لازم است را بیشتر استفاده می کنند و در کنار آن به راحتی یک کتلت خوشمزه با همان مواد درست می کنند. تنورچه از غذاهای استان سیستان و بلوچستان است که گوشت را در آن کباب می کنند. همان طور که از نام این غذا پیدا است برای پخت آن به تنور نیاز هست؛ این غذا یک پیشنهاد خوش مزه در سفر به چابهار می باشد.

خورشت آلوچه

در منوی رستوران آن، انواع غذاهای فرنگی به چشم می خورند که از مواد اولیه عالی تهیه شده اند، البته محدوده قیمتی آن ها کمی گران است. اگر می خواهید در رستورانی با فضای آرام غذایی نوش جان کنید و اوقاتی آرامش بخش سپری کنید، کافه رستوران پیانو گرگان گزینه مناسبی است. اگر به غذاهای لبنانی و ترکیه ای یا به طور کلی غذاهای مدیترانه ای علاقه مند هستید، رستوران باتیس آماده پذیرایی از شماست. اکثر غذاهایی که در این رستوران پخته می شود، به صورت گریل شده آماده می شوند. این رستوران با نمای آجری زیبایی که دارد، در کیلومتر ۳ جاده رویان به نوشهر خودنمایی می کند. رستوران مدیترانه ای باتیس به عنوان یکی از بهترین رستوران های رویان طرفداران زیادی بین شکم گردها دارد.