لیست غذاهای ایرانی بهترین غذاهای محلی ایرانی
انتشار: اسفند 25، 1399
بروزرسانی: 23 تیر 1404

لیست غذاهای ایرانی بهترین غذاهای محلی ایرانی

لیست غذاهای ایرانی بهترین غذاهای محلی ایرانی

استان کردستان علاوه بر جاهای دیدنی فوق العاده زیبایی که دارد، دارای تنوع غذایی بالایی می باشد. انواع آش در اقصی نقاط کشور طبخ می شود که هر کدام طرفداران خود را دارد. اما به جرات می توان گفت که آش رشته پرطرفدارترین آش هم برای ایرانیان و هم برای توریست های خارجی است. این غذای مغذی همراه با کشک، سیر داغ، نعنا داغ و پیاز داغ بسیار چشم نواز است. آنهایی که می دانند این غذا را جای دیگری پیدا نخواهند کرد، از آن غافل نمی شوند.

  • پخت این غذا به این صورت است که ابتدا جگر و دل مرغ یا گوسفند را می پزند و سپس آن را با پیاز، ادویه جات، رب و سیب زمینی سرخ می کنند.
  • این خورشت محلی پرطرفدار را با گوشت، روغن، جعفری، نمک، نعناع، فلفل، ریواس، آبلیمو، گوجه سبز، زردچوبه و کنگر می پزند و بیشتر برای وعده نهار و با برنج می خورند.
  • همان طور که از اسم این غذا مشخص است آرد نخودچی یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده آن است.
  • میوه ونوشک، میوه ای شبیه به نخودفرنگی است و طعمی شبیه به غوره دارد.

جگروز همان طور که احتمالاً حدس زده اید با جگر گوسفند، گاو یا گوساله درست می شود. جوز قند از ترکیب یک پودر خوشمزه داخل میوه های مثل هلو، زرد آلو و … درست می شود. این ترکیب خوشمزه چیزی نیست جز مغز بادام و گردو، شکر، هل و آرد نخودچی که داخل هلوی هسته جدا و خشک شده محلی اراک به نام الگ قرار می گیرد. اگر طرفدار غذاهای آبکی و آش ها هستید، پیشنهاد می کنیم این آش متفاوت و خاص را درست کنید. بعد از پخت تخم مرغ ها، پیچاق قیمه اردبیلی آماده سرو در کنار برنج زعفرانی است. قیمه نثار قزوینی برخلاف اسمش هیچ شباهتی با قیمه سنتی ایرانی ندارد؛ چون در آن از لپه استفاده نمی شود و به شکل خورشت هم نیست.

رستوران هندی تاج محل

ماهی شکم پر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که گل سرسبد غذاهای محلی رشت، به خصوص برای اهالی این شهر به شمار می رود. این مواد همراه با نمک، فلفل، گلپر و آلو داخل شکم ماهی ریخته می شوند و در نهایت این غذا با برنج سرو می شود. ماهی شکم پر یا فیبیج رشتی یک وعده ی بهشتی برای عاشقان ماهی خواهد بود. یکی از خورشت های خوشمزه محلی استان کردستان ایران، خورشت ریواس است.

طرز تهیه کوفته سبزی (شیراز)

صبر کنید تا ماست کمی رقیق و در آب حل شود؛ سپس مخلوط تخم مرغ و سیر را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید. گوزلمه را پس از چند دقیقه در کاسه بکشید و در آن، نان خشک تیلیت کنید. خورش هویج، یکی از انواع خورش های لذیذ ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز برمی شود. این خورش را معمولا با نام های خورش هویج ترکی و خورش هویج تبریزی نیز می شناسند.

البته که برای طرز تهیه ته چین به ماست ترجیحا چکیده هم نیاز خواهید داشت. برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید. آش دوغ اردبیلآش دوغ یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ایرانی است. اگر به گردنه حیران و اردبیل سفر کرده باشید، پس حتما طعم این آش فوق العاده را چشیده اید.