لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک
انتشار: اسفند 01، 1399
بروزرسانی: 22 تیر 1404

لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک

لذیذترین کباب های ایران کباب کدام شهر خوشمزه تر است؟ مجله گردشگری اتاقک

سپس ادویه ها و سیر رنده شده را اضافه کنید و چند بار تفت دهید. بعد از تمام این کارها، گوجه های خورده شده را به تابه اضافه کنید و درب آن را ببندید تا با شعله کم حسابی جا بیفتد. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، تخم مرغ ها را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه درب تابه را ببندید و اجازه دهید تخم مرغها خوب ببندد و جا بیفتد.

  • کلم پلو شیرازی،\xa0کباب چوبی، لوبیا پلو با گوشت تکه ای\xa0،\xa0دو پیازه آلو، ماهی قزال آلا\xa0 بهترین غذاهای این رستوران می باشد.
  • از دیگر موادی که برای پخت این کوکو به کار می رود می توان به آرد، پیاز، تخم مرغ و ادویه جات اشاره کرد.
  • سپس آن را ورز می دهند و با ابزاری به نام «حسوم»، آن را روی ساج پهن می کنند.
  • البته این غذا به عنوان یک غذای سنتی در لرستان نیز محسوب می شود که آن را با نام «آبگوشت کشت لری» می شناسند.

در ادامه گوشت خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به پیاز سرخ شده بیفزایید و آن ها را خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. آب لوبیای خیس خورده را خالی کنید و آن را به همراه دو پارچ آب در قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت و حبوبات بپزند. لپه ها را از دو تا سه ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ لپه گرفته شود. سپس پیازهای ریز خرد شده را در روغن بریزید و آن ها را تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شوند.

غذاهای چابهار ؛ خوشمزه ترین غذاهای محلی و سنتی چابهار

شیرازی پلو با مواد اولیه مرغ، زرشک، برنج، زعفران، ماست و بادمجان درست می شود. بهتر است این غذای خوش عطر را با سالاد شیرازی، سبزی خوردن تازه و ترشی سرو کنید. کشور ایران دارای ۳۱ استان است که هر یک، ده ها غذای محلی و اصیل مخصوص به خودشان را دارند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مشهورترین غذاهای لذیذ محلی ایرانی و طرز تهیه آن ها از کوفته تبریزی گرفته تا دیزی سنگی، آش رشته، قورمه سبزی و انواع کباب ها آشنا کنیم. دمپختک یا دم پختی هم از غذاهای سنتی و محلی استان قم است که با برنج تهیه می شود و به دلیل عطر و طعم خوشایندی که دارد در بسیاری از شهرهای دیگر ایران هم طرفداران زیادی دارد.

کباب ترش

سبزی معطری که در طبخ خورش مرغ ترش به کار می رود، سبزی معطر «دلال» است که طعم خاص و فوق العاده ای به غذا می بخشد. این غذا را می توان همراه کته شمالی و دورچین هایی مانند زیتون پرورده، ترشی نازخاتون یا ماست سرو کرد. اگر به ترکیب انار و کدو حلوایی به عنوان یک وعده غذایی علاقه مند هستید، کئی انار یک انتخاب مناسب برای شما خواهد بود. این خورش علاوه بر خوش طعم بودن، از خواص درمانی بسیاری نیز برخوردار است و اغلب برای مبتلایان به کم خونی پیشنهاد می شود. خورش کئی انار، با موادی همچون کدو حلوایی، لوبیاچیتی، عدس، سیر، پیاز، دانه های انار، گردو و ادویه هایی مانند نمکو زردچوبه تهیه می شود. در بعضی از دستور پخت های این غذا، از رب انار و لوبیا سفید نیز استفاده می کنند.

این غذا که آماده شدنش فقط نیم ساعت زمان لازم دارد، می تواند در یک مهمانی عصرگاهی، همراه با سبزی تازه صرف شود. البته گفتنی است ترک ها دویماج را در ماه رمضان به عنوان افطار سرو می کنند. اگر بخواهیم یکی از لذیذترین غذاهای استان آذربایجان شرقی را معرفی کنیم بدون شک از کوفته تبریزی نام می بریم که به اندازه کافی شناخته شده است و طرفداران بی شماری دارد. نه سردرش عجیب و پرزرق وبرق است و نه دکوراسیون داخلی خاصی دارد؛ اما کیفیت غذا در رستوران لاکان شما را در ردیف مشتریان ثابتش قرار خواهد داد. بی شک که این رستوران از بهترین رستوران های گیلکی تهران در محدوده ی جمهوری است.