غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه
انتشار: مرداد 06، 1401
بروزرسانی: 23 تیر 1404

غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه

غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه

خورش مرغ افشاری خورشی ویژه برای مجالس و مهمانی ها بوده و طرز تهیه ی آن به گونه ای است که در منزل هم به راحتی قابل طبخ است. از مواد اولیه ی مورد استفاده برای خورش مرغ افشاری می توان به مرغ، شیرنارگیل، قیسی و غیره اشاره کرد. کباب وزیری نوع دیگر کباب است که مطمئنم برای یکبار هم که شده در منوی رستوران ها دیده اید. این غذا از دو نوع کباب شامل یک کباب کوبیده و یک جوجه کباب تهیه می شود.

  • یکی از انواع روش های پخت تخم مرغ خوشمزه، تخم مرغ آب پز شده است.
  • برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده به صفحه آن در ستاره مراجعه کنید.
  • بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آن ها را رنده کرده و با بادمجان های ساطوری شده مخلوط کنید.
  • برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد مراحل و نکات تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی، به صفحه مربوطه در سایت دانومامراجعه نمایید.
  • قیمه انواع مختلفی دارد اما اغلب با سیب زمینی خلالی سرخ شده سرو می شود.

برخی از افراد دوست دارند که به جای انواع غذای ایرانی با برنج در وعده نهار، یک ناهار نونی خوشمزه و شام ساده سالم را میل کنند. برخی از انواع غذای ایرانی ساده با برنج نیز هستند که بسیار ساده طبخ می شوند. پختن انواع غذای ایرانی ساده در وعده نهار باعث ایجاد تنوع در لیست غذایی شما می شود. معمولا غذای ایرانی ساده که بدون برنج تهیه و سرو می شود، دارای تنوع و کیفیت بسیار زیادی است. یاد گرفتن این غذاها باعث می شود تا در کوتاه ترین زمان ممکن یک غذای ساده و خوشمزه تهیه کنید. کهی پلا، از غذاهای خوشمزه محلی مازندرران است که با کدوحلوا تهیه می شود.

غذاهای سنتی قزوین

خورش کرفس هم مثل خورش بامیه طرفدار زیادی ندارد و برخی به آن علاقه دارند و برخی دیگر از آن متنفرند و اصلا دوست ندارند. خورش کرفس یکی از غذاهای مقوی و مفید است و درمان خیلی از بیماری هاست. روش پخت کرفس مانند قورمه سبزی است با این تفاوت که در آن تکه های خرد شده کرفس را در آن می بینید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

همان طور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز می آید. البته کوفته در کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نام های گوناگون از آن یاد می شود. اگر سری به بازار بزرگ تهران بزنید، حتما اسم کباب لقمه همایونی را، در کنار فلافل مروی، به عنوان یکی از معروف ترین و خوش طعم ترین غذاهای خیابانی خواهید شنید. البته کباب لقمه های خیابان سی تیر هم طرفداران زیادی دارند. این کباب ها در ابعاد کوچک و به اندازه کمی بزرگ تر از گردو، بین نان پیچیده و با سبزی خورن سرو می شوند. اصفهانی ها معمولا بریون را با جگر سفید یا گوشت قرمز پخته و چرخ شده، به همراه ادویه های مخصوص درست می کنند.

۲۳ـ کباب ترکی

برای تزئین حلیم از سرشیر، دارچین، کنجد، پودر نارگیل، شکر و گوشت ریز شده بوقلمون یا مرغ استفاده می کنند. آش شولی انواع دیگری نیز دارد که در میان آن ها می توان به شولی شلغم، شولی با اماج، شولی کرمانی، شولی اسفناج، شولی با خرفه و شولی با سبزی خشک اشاره کرد. در سال ۲۰۱۷ جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند و امروزه این غذا در خاورمیانه به خصوص ترکیه و یونان، بسیار مشهور و پرطرفدار است. خمیرهای قنادی وقتی به اندازه کافی پخته شوند تا قندهای موجود در پوسته کاراملی شوند، طعم بسیار بهتری دارند.