
بروزرسانی: 23 تیر 1404
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
ما در دستور فوق، طرز تهیه سمبوسه کلاسیک را به شما آموزش دادیم. با این حال سمبوسه انواع مختلفی دارد و شما می توانید از هر ماده ای که دوست دارید در داخل سمبوسه استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه انواع سمبوسه را به شما آموزش می دهیم.
- سمبوسه سیب زمینی، یکی از رایج ترین انواع سمبوسه است که هم مواد اولیه ساده تری دارد و هم سریع تر آماده می شود.
- وقتی سمبوسه ها سرخ شدند طرف دیگر آن را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید.
- \u200fلایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد.
- سمبوسه امروزه تقریبا یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستوران های ایرانی و لبنانی یا افغانی در کشورهای خارجی معمولا وجود دارد.
- سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و سمبوسه ها را به صورت منظم روی آن بچینید.
در شهر های جنوبی ایران سمبوسه سیب زمینی را با نان لواش درست می کنند. مواد میانی سمبوسه را اخل لواش گذاشته و آنرا به صورت مثلثی تا می کنند و سپس در روغن سرخ می کنند. امروزه سمبوسه دارای شهرت جهانی است و در هند، کشورهای خاور میانه، کشورهای شمال آفریقا و سایر کشورهای جهان طبخ و به به فروش می رسد.
طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری
محبوبیت سمبوسه در حدی است که در هر شهری به راحتی می توانید در کنار خیابان این غذای خوشمزه را بیابید. در نهایت، می توانید برای تزئین سمبوسه گوشت از سس سمبوسه یا انواع سبزیجات، زیتون یا گوجه های گیلاسی استفاده کنید. به همین شکل اگر طرز تهیه پوره سیب زمینی را دنبال می کنید، از زیتون یا سبزیجات مختلف برای تزئین آن کمک بگیرید. در این مقاله من تلاش کردم تا طرز تهیه ی سمبوسه ی معمولی و سمبوسه ی پیتزایی را توضیح بدهم همچنین طرز پیچیدن سمبوسه و درست کردن خمیر سمبوسه را هم بیان کردم.
دستور پخت سمبوسه
حالا بگذارید مواد اندکی خنک شوند و پنیر پیتزای رنده شده را با همه مواد مخلوط کنید. برای این سمبوسه بهتر است که از خمیر استفاده کنید تا طعم واقعی تری از پیتزا برایتان داشته باشد. پس از پیچیدن سمبوسه ها آن ها را در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید.
مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم. بعد از سرد شدن برش های مستطیلی یا قیفی شکل نان را با مواد پر می کنیم و هر دو طرف سمبوسه ها را سرخ می کنیم. سس سمبوسه بسته به ذائقه خودتان می تواند تند باشد یا معمولی .