طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
انتشار: آبان 14، 1401
بروزرسانی: 23 تیر 1404

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود

سیب زمینی ها که در حال پختن هستن، پیاز رو خلالی خرد میکنیم و با زردچوبه در روغن یا کره ای که داشتیم سرخ میکنیم. تهیه انواع سمبوسه به پایان رسید و در پایان این مطلب، پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال طعم های متفاوت و خوشمزه هستید، طرز تهیه بورانی اسفناج را نیز نیز مطالعه کنید. در پایان سمبوسه ها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. برای نان سمبوسه می توانید از نان های دیگر مثل خمیر یوفکا نیز استفاده کنید، یا اینکه مانند پیراشکی گوشت خودتان خمیر مخصوص درست کنید. البته باید دقت داشته باشید که هنگام پختن سیب زمینی ها هم به آن نمک زدیم و مراقب باشید که مواد سمبوسه شور نشود.

  • در یک لبه از نوار مقداری از مواد میانی سمبوسه را در یک خط بریزید.
  • اگر بپرسیم که چطور کباب تابه ای مرغ درست کنیم؟ احتمالا خیلی از شما ...
  • اگر قصد دارید سمبوسه را با نان لواش درست کنید، حتما از نان لواش نرم و نازک استفاده کنید.
  • حالا ماده میانی سمبوسه آماده است و باید نان های لواش را آماده کنیم.
  • در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.
  • به سلیقه خود می توانید از انواع پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده کنید.

سمبوسه جنوبی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . سپس در گوشه بالایی نان های برش خورده مقداری از مواد گوشتی خنک شده را بریزید و با زاویه 90 درجه نان را تا بزنید تا به شکل مثلث دربیاید.

دستور پخت سمبوسه سیب زمینی

سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی آبپز شود. زمانی که سیب زمینی ها آبپز شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شوند. در ادامه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. همچنین می توانید با توجه به سلیقه خودتان سیب زمینی را با دنده درشت رنده کنید. در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.

طرز تهیه سمبوسه بندری :

در قرن سیزدهم هجری، تجار ایرانی سمبوسه سیب زمینی را با خود به هند بردند و در هند با تغییر ظاهر و نحوه پخت، سنبوسه سیب زمینی به یکی از غذا های پرطرفدار در هند تبدیل شد. سمبوسه سیب زمینی در واقع نوعی پای است که آنرا با نان لواش نیز طبخ می کنند. سمبوسه سیب زمینی در واقع نان لواش برش خورده است که با مخلوطی از گوشت، سبزیجات معطر، سیب زمینی و ادویه پر می شود. برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم.

پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد و گوشت چرخ کرده پخت مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. خمیر سمبوسه را طبق دستور تهیه کرده و با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل چهارگوش ببرید. وسط هر چهارگوش را یک یا دو قاشق مخلوط گوشت کوبیده ریخته و لایه های سمبوسه را طوری جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. \u200fلبه های روی هم قرارگرفته را با انگشت فشار دهید تا خوب به هم بچسبد و هنگام سرخ شدن از هم باز نشوند.