
بروزرسانی: 23 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه 4 نفره آموزش آشپزی آنلاین
کمی مواد را تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه سبک شوند سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر باز هم مواد را باهم تفت دهید و در آخر، نمک و پودر آویشن را اضافه کنید. وقتی مایه سمبوسه آماده شد، سراغ پیچیدن سمبوسه ها بروید.
- پیازها را نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
- مخصوصا اگه بخواید از سمبوسه برای فینگرفود استفاده کنید میتونید سایز رو نصف این اندازه کنید.
- البته بهتر است پس از 10 دقیقه از آغاز پخت، سمبوسه ها را چک کنید و در صورت طلایی شدن زیر سمبوسه آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شود.
- برای پیچیدن سمبوسه ابتدا باید نان لواش را برش بزنید.
- اگر به جای سرخ کردن سمبوسه، آن را در فر درست کنید، سالم تر می شود و چربی آن کاهش می یابد.
این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت چرخ شده، برنج، حبوبات و سبزیجات است که در لایه های برگ مو یا همان برگ درخت انگور پیچیده می... سمبوسه سیب زمینی به دلیل دارا بودن ادویه هایی همچون دارچین، دارای طبع گرم بوده و آثار مفیدی بر روی اعصاب و کاهش تنش های عصبی دارد. همچنین موجب تقویت سیستم قلبی عروقی شده و از بروز ناراحتی های قلبی پیشگیری می کند. برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست. مواد رو در گوشه اولش بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید و اونقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید.
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
مشابه قبل سمبوسه را در تابه سرخ کرده و با سس کچاپ میل کنید. اضافه کردن پنیر پیتزا به مواد میانی سمبوسه باعث می شود تا سمبوسه در زمان خوردن کش بیاید و همچنین طعم بی نظیری پیدا کند. قارچ خردشده را جداگانه با حرارت زیاد سرخ کنید تا آب نیندازد. سپس قارچ را به گوشت چرخ شده افزوده و فلفل و نمک و ادویه را به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه ی سمبوسه ی پیتزایی
توجه کنید که زمان پخت سمبوسه با نان لواش، کوتاه تر از زمان پخت سمبوسه با خمیر یوفکا یا خمیرهای خانگی است. هر چقدر عرض نان لواش را بیشتر بگیریم، سمبوسه بزرگ تر می شوند. برای داشتن سمبوسه با سایز متوسط عرض نان لواش را بین ۸ تا ۱۲ سانتی متر بگیرید.
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه جنوبی
سپس لایه ها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمت هایی که لایه ها روی هم افتاده اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسه ها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید. در مرحله چهارم از تهیه سمبوسه باید مواد آماده شده را داخل نان لواش بپیچید. البته می توانید به جای نان لواش از نان یوفکا یا نان فیلو هم استفاده کنید. این نان ها روغن کمتری جذب می کنند و سرعت پخت سمبوسه را کاهش می دهند. اگر قصد دارید سمبوسه را با نان لواش درست کنید، حتما از نان لواش نرم و نازک استفاده کنید.