طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی
انتشار: شهریور 10، 1401
بروزرسانی: 23 تیر 1404

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی

طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ؛ مجلسی و جاافتاده و خوشمزه مجله تصویر زندگی

در هنگام پخت خورشت نیز باید چند تکه یخ را درون آن بیاندازید تا روغن گردو به خورشت شما افزوده شود. پیشنهاد می کنیم بوقلمون به صورت جداگانه پخته شود تا بعد از جا افتادن خورشت، به آن اضافه گردد. پس از اینکه پیاز سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

  • در قابلمه ای که می خواهید فسنجان را درست کنید، ۲ عدد پیاز را رنده کنید.
  • در این مرحله داخل قابلمه ای که می خواهید فسنجان را در آن اماده کنید مقداری روغن بریزد و اجازه دهید تا داغ شود.
  • پنیر کبابی را می توانید کلا جایگزین گوشت خورش کنید یا هم از گوشت و هم از پنیر کبابی استفاده کنید.
  • این شهر یکی از مقصدهای اصلی گردشگری به شمار می رود که هر ساله پذیرای مسافران فراوانی خواهد بود.

چربی گوشت اردک و طعم لذیذ گوشت آن موجب می شود تا خورش فسنجان رشتی شما بسیار خوشمزه تر شود. برای تهیه گوشت سایر پرندگان به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند.

طرز تهیه فسنجون با مرغ

بعد از 5 دقیقه رب انار را اضافه کرده و مجددا تفت دهید. خورشت فسنجان مجلسی با گوشت مرغابی یا اردک محلی رسمی تر و مجلسی تر است. اگر طعم گوشت اردک را می پسندید بد نیست طعم خورش فسنجون با گوشت اردک را هم امتحان کنید. حالا گردوها را به پیاز داغی که آماده کرده بودید اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید.

طرز تهیه خورش انار خوشمزه و مجلسی

۲ طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با گوشت مرغ و گوشت اردک را در مجله کوروش بخوانید. در این مقاله فیلم آموزش طرز تهیه خورش فسنجان را هم تماشا کنید. همچنین به شما می گوییم چطور خورش فسنجون به روغن می افتد یا اگر خورش فسنجون تلخ یا شیرین شد چه کنید. خورش فسنجان رشتی یکی از پرطرفدارترین رسپی های تهیه خورش فسنجون مجلسی است که برخلاف فسنجون دیگر شهرها طعم ترش و مزه متفاوت و فوق العاده لذیذی دارد.

در آخرین مرحله طعم آن را بچشید و بنا به ذائقه تان آن را آماده کنید. سپس مقداری زعفران به خورشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. یک پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روی باشد گردو را بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که نسوزد سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا روغن گردوها از آن ها خارج شود. تهیه خورشت های متفاوت برای ناهار را می توانید در مقالاتی چون طرز تهیه خورشت کاری آموزش ببینید. پس از اینکه تمام قسمت های گوشت مرغ سرخ شدند، ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.