
بروزرسانی: 23 تیر 1404
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
اندازه گوشت ها اگر برابر و کمی درشت باشد خورشت فسنجون شما رو زیباتر می کند. همیشه به این توجه داشته باشید که شکل غذا هم در خوشمزه بودن آن تأثیر دارد. گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. برای اینکه فسنجان رنگ تیره تری به خود بگیرد، آن را در ظرف مسی بپزید یا یک قاشق مسی داخل خورشت قرار دهید.
- در مناطق مرکزی ایران، با اضافه کردن شکر و یا قند و با استفاده از گوشت مرغ، بوقلمون و یا گوشت قرمز، خورشت فسنجان با مزه شیرین طبخ می شود.
- بعد از تفت پیازو مرغ، ادویه را اضافه کنید تا یک دقیقه ادویه هم تفت بخورد.
- شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید.
- همچنین اگر دوست دارید خورشت فسنجان ترشی داشته باشید می توانید شکر را کمتر در آن استفاده کرده و رب انار بیشتر درون آن بریزید.
- خورش فسنجان غذایی است که خیلی آسان و بدون دردسر آماده می شود.
- مناطق شمالی کشور با استفاده از گوشت پرندگان شکاری، قیسی و گردوی کاملا آسیاب شده، با مزه ترش و شیرین (ملس) این خورشت خوشمزه را طبخ می کنند.
گردو را برای تهیه این غذا باید چندین بار چرخ کنید تا نرم شود و بهتر است کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود. امروز در پارسی دی طرز تهیه فسنجون با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید. در تهیه خورشت فسنجان بدون گوشت باید سویا ها در آب خیسانده شود و بعد از ۲۰ دقیقه آبکشی گردد. آب سویا باید به خوبی گرفته شود تا غذا طعم مناسب خود را از دست ندهد. رب انار باید به همراه سویا و گردو ها به خوبی تفت بخورد. البته برای تفت خوردن سویا روغن زیاد لازم نیست زیرا گردو بعد از چند دقیقه از خود روغن پس خواهد داد.
۲ طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی و ملس با مرغ یا اردک + فیلم
برای تهیه گوشت چرخ کرده به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. برای تهیه انواع برنج از جمله برنج ایرانی و برنج خارجی به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.
طرز تهیه شربت جلاب با دستور اصلی طب سنتی خواص شربت جلاب
از ادویه مخلوط می توانید استفاده کنید یا از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین و زنجبیل. قبلاً نکات مربوط به قلقلی کردن گوشت رو براتون نوشتم. گوشت را با پیاز رنده شده ای که آب آن را گرفته اید، مخلوط کنید. بعد از ورز دادن آنها را به شکل قلقلی درشت تقریبا به اندازه گردو گوچک درآورید. گوشت خورشت فسنجان معمولاً یا از گوشت پرندگان مثل مرغ، بوقلمون، اردک و دیگر پرندگان شکاری یا از گوشت قرمز چرخ کرده است. سپس آن را با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا خامی پیاز گرفته و سبک شود.
۲- گردو را نباید خام داخل خورشت بریزید و همچنین نباید زیاد آن را تفت دهید؛ چرا که گردو اگر زیاد تفت داده شود، تلخ می شود. همچنین اگر خام داخل خورشت بریزید بو و طعم خوبی به خورشت نمی دهد. پس از مرحله ی قبل، رب انار را به خورش اضافه کنید و به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید. پس از 3 دقیقه مخلوط کردن رب انار و آزاد شدن رنگ آن در غذا، شکر را به خورش اضافه کنید. مقدار رب به ذائقه شما بستگی دارد؛ اما سعی کنید آن را کم کم در غذا بریزید تا خیلی ترش نشود. امیدواریم با رعایت نکات گفته شده در این مطلب، بتوانید خورشت فسنجان مجلسی جا افتاده و خوش رنگ و لعاب با طعمی عالی درست کنید.