
بروزرسانی: 23 تیر 1404
سایت آموزش آشپزی آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و خارجی
سایت آموزش آشپزی آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و خارجی
فقط کافی است تا از طریق گوشی موبایل سفارش خود را ثبت کنید و در منزل آن را تحویل بگیرید. عجیبه که در کمال شاید بی توجهی غذاهای اصیل گیلانی رو در لیست غداهایرمازندرانی آوردی.... در اولین برنامه تلویزیونی اش با بودجه شخصی و استفاده از فیلم سازان محلی در ایران به گوشه و کنار کشور سفر می کند و غذا می خورد تا آشپزی، این میراث فرهنگی، مجددا کشف کند. کتاب لذت آشپزی (The joy of cooking) با بیش از ۲۰ میلیون نسخه چاپ شده، محبوب ترین کتاب آشپزی در بین اعضای Goodreads است. این کتاب آشپزی دستور العمل های بی شماری و همچنین تکنیک های مهم پخت و پز و نکات اولیه استفاده از تجهیزات آشپزخانه را پوشش می دهد. در این برنامه تلوزیونی بینندگان نگاهی اجمالی به زندگی او در مزرعه اش و وعده های غذایی باورنکردنی که او برای تغذیه خانواده اش درست می کند، دارند.
- مرحله آخر تهیه این پیش غذای راحت و جذاب، پیچیدن رول های باگت و تزیین آن می باشد.
- قرمه سبزی بهترین غذای ایران است که در کنار برنج خوش عطر ایرانی سرو می شود.
- پس برای سلامتی و طول عمر سگتون حتما از غذاهای باکیفیت و برندهای معتبر خریداری کنید.
- سپس سیب زمینی که له شده را به اندازه 2 قاشق غذاخوری به همراه نمک و فلفل و سس مایونز به این محتویات اضافه کنید و هم بزنید.
- همان گونه که می دانید، عوامل متعددی در قیمت این محصول تاثیرگذار است.
از فیل های طلایی و کاشی کاری های شرقی گرفته تا موسیقی هندی که در سالن پخش می شود همگی حس و حال حضور در هندوستان را به فرد منتقل می کند. مستر تیستر با ۱٫۴ میلیون دنبال کننده پرطرفدارترین صفحه تیستری اینستاگرام در ایران است. این صفحه که متعلق به حمید سپیدنام است با تهیه گزارش از رستوران های مختلف، به تست غذا ها و نمایش نحوه طبخ و ارائه قیمت آن ها می پردازد.
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای
در کره جنوبی این ترشی را بیشتر با برنج تفت داده شده سرو می کنند. نوشیدنی های هندی مثل لسی (یکی از دوغ های هندی) و دسرهایی مثل گلاب جامون و کلفی نیز در مهاراجه بسیار پرطرفدار هستند. در این صفحه طیبه فاتحی با آموزش انواع بیسکویت ها، شیرینی جات، سالاد، غذاهای اصلی و میان وعده ها توانسته ۳۵۵ هزار دنبال کننده را جذب کند. طیبه فاتحی نویسنده کتاب آشپزی “ خوب بخوریم ،خوب لاغر شویم ” است که در برخی از پست های این صفحه به آموزش دستورهای کتاب می پردازد. قابلی پلو که معمولا با نام «کابلی پلو» نیز شناخته می شود، از ترکیب برنج، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال پسته و بادام ساخته می شود.
داستان شنیدنی 20 غذای ایرانی معروف
به طور مثال برخی آن را با گوشت کوفته ریزه، گوشت چرخ کرده تفت داده شده، گوشت مرغ و به همراه کشمش و خرما تهیه می نمایند. همچنین در برخی نواحی ایران از ادویه های متفاوتی برای طعم دهی استفاده می کنند. همچنین حاوی مقادیر فراوانی از فیبر است و باعث دفع کلسترول می شود. این غذای پرطرفدار انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آن ها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود.
۵۱- شامی کباب
محبوبیت باقالاپلو در خانواده های ایرانی به حدی است که یک عروس ایرانی برای اینکه هنر آشپزی خود را ثابت کند، سراغ باقالا پلو می رود. در واقع او زمانی که بتواند باقالی پلو اشتها آوری بپزد، به عنوان یک آشپز خوب شناخته می شود. خورش قیمه قدمت بسیار زیادی دارد و سابقه پخت این غذا به چندین قرن قبل می رسد. از آن جایی که قیمه – یا همان کیمه – واژه ای کاملا ترکی و به معنای گوشت قورمه شده است، می توان خواستگاه این غذا را به نواحی آذری زبان ایران نسبت داد.