رستوران  های ایرانی در تورنتو ؛ لذت غذاهای اصیل ایرانی در کانادا موسسه مهاجرتی تراست
انتشار: دی 30، 1399
بروزرسانی: 22 تیر 1404

رستوران های ایرانی در تورنتو ؛ لذت غذاهای اصیل ایرانی در کانادا موسسه مهاجرتی تراست

رستوران های ایرانی در تورنتو ؛ لذت غذاهای اصیل ایرانی در کانادا موسسه مهاجرتی تراست

راگو نیز سسی مشابه سس بلونز است که در بسیاری از کشورهای دنیا همراه با اسپاگتی (پاستای رشته ای) خورده می شود و در ایران نیز غذایی که با عنوان «ماکارونی» شناخته می شود، ترکیب اسپاگتی با سس بلونز است. اما اهالی خاستگاه این غذا، بلونیا در شمال ایتالیا، برخلاف آنچه در میان اغلب مردم دنیا مرسوم است، عقیده دارند سس بلونز یا «راگو» را نه با اسپاگتی، بلکه باید با تالیاتل یا فتوچینی همراه کرد. سس راگو نیز تفاوت هایی با سس شناخته شده بلونز دارد که در این دستور پخت، به آن پرداخته ایم و با پخت آن می توانید طعم اصیل این غذا را بچشید. کاری کاتسو، وعده ای مقوی است و از کتلت های گوشت مزه دارشده در سس کاری تشکیل می شود و آن را با برنج پخته و کلم خردشده سرو می کنند. این غذا را با مرغ و همچنین سبزیجات سرخ شده با آرد سوخاری نیز می توان درست کرد.

  • ناگفته نماند که خورشهایی ایرانی هم در این لیست بر اساس پرطرفداربودن آن ها اضافه شده اند.
  • اگر شما هم از هم وطنان ترک زبان مقیم کانادا هستید، بدون شک این رستوران یکی از بهترین گزینه های پیش روی شما خواهد بود.
  • آش رشته، یکی از محبوب ترین آ ش های ایرانی است که در لیست بهترین غذای ایران از دید خارجی ها قرار می گیرد.
  • این ترشی را در کنار ماهی های کباب شده یا گوشت های کبابی در مراکش سرو می کنند.
  • محصولی زیبا، مدرن و حرفه ای که با عملکردهای مختلف خود، به شما کمک فراوانی می کند.
  • دانلود کتاب آشپزی آسان pdf از گردن رمزی آن هم با ترجمه تخصصی در کتابخانه سفره ایرانی برای علاقمندان این سرآشپز بزرگ.

البته عطر و بوی قورمه سبزی کاملا به ترکیبات و میزان سبزی به کار رفته در آن بستگی دارد. در برخی شهرها به جای لوبیا قرمز از لوبیا چیتی برای پخت قورمه سبزی استفاده می شود. ولی در کل طعم و عطر این غذا زیاد متفاوت نیست و به هر نوعی که پخته شود، لذیذ است. امروزه محصولات غذایی آماده زیاد و مختلفی به فروش می رسد اما کیفیت آن ها متفاوت است.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان مرکزی

لوبیا پلو جزو غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه ایرانی محسوب می شود که معروفیت خاصی در جهان دارد. این غذا را با ته دیگ نان یا سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی خوردن و ماست سرو می کنند. برای تهیه لوبیا پلو از لوبیا سبز خورد شده، گوشت، برنج، رب گوجه فرنگی و ادویه استفاده می کنند. همان طور که آش رشته مورد پسند اکثر ایرانیان  است، در جهان نیز به عنوان یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و محبوب شناخته می شود.

بادمجان شکم پر

در این بخش می خواهیم 4 خورش را به شما معرفی کنیم که به احتمال زیاد شما حداقل با یکی از آن ها میانه خوبی ندارید. در مورد ابداع و تاریخچه کباب کوبیده روایت های متفاوتی وجود دارد. مثلا اعتماد السلطنه در کتاب خاطراتش ورود چلوکباب به ایران را به ناصرالدین شاه نسبت داده است. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می نویسم. البته غذا های دیگری مثل استیک، خرچنگ و از این جور غذا ها وجود دارد اما به خاطر این که باب سلیقه ایرانی جماعت نیست اسمی از این غذا ها نبردیم. اگر به درست کردن کباب ها علاقه دارید و می خواهید از این طریق کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد می کنیم دوره آموزش کباب کوبیده آموزشگاه آریا تهران را از دست ندهید.

ما در یک مطلب جدا طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی رو آموزش دادیم که حتما درستش کنید. ساده ترین، سریع ترین، پرطرفدارترین و جذاب ترین غذای لیست با اختلاف املت است. این غذای ایرانی که بسیار پرطرفدار و پرکاربرد است می تواند یک وعده شام خوشمزه، صبحانه شاهانه ، عصرانه خوب و خواستنی و حتی ناهار سبک باشد. خلاصه که در هر شرایط و هر زمان و مکان این غذا را می توان تهیه کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد. این غذارا با انواع مواد از جمله مرغ یا گوشت پخته شده و یا کالباس تهیه کرد که همه انواع آن خوشمزه هستند. کافی است مواد را روی نان تست ریخته کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و یک نان تست دیگر روی آن گذاشته و به وسیله دستگاه ساندویچ ساز آن را آماده کنید.