خوشمزه ترین غذاهای ایرانی در هر یک از شهرهای ایران کجارو
انتشار: آبان 08، 1400
بروزرسانی: 22 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی در هر یک از شهرهای ایران کجارو

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی در هر یک از شهرهای ایران کجارو

طرز تهیه ی آن به این صورت است که گردوی آسیاب شده، رب انار و گوشت چرخ کرده ی قلقلی شده یا مرغ را چند ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهند تا آرام آرام بپزد و جا بیفتد. این غذا را در شهرهای مختلف به شکل های مختلفی درست می کنند. بسته به نوع و میزان رب انار به کار رفته در این خورشت، رنگ آن از قهوه ای روشن تا تیره متغیر است. خورشت فسنجان را می توانید با برنج ساده یا زعفرانی  میل کنید. ترکیب اصلی این غذا گوشت گوساله یا گوسفند، لپه، پیاز، لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی است.

  • این غذای اصیل ایرانی که بسیار هم خوشمزه می باشدف انواع مختلفی از جمله دلمه برگ موف دلمه فلفل دلمه ای، دلمه بادمجانف دلمه گوجه فرنگی دارد.
  • انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند.
  • این کار باعث می شود انرژی مورد نیاز شما و همچنین حال خوب از تغذیه سالم به بدتان تزریق شود.
  • به دلیل استفاده از ماهیچه و گوشت گوسفندی که باید زیاد طبخ شود.
  • مسافران و گردشگران با سلایق مختلف می توانند با مراجعه به این مجموعه، هر آنچه را که دوست دارند انتخاب کنند و از سفر خود نهایت لذت را ببرند.

یکی دیگر از غذاهای اصیل یزد، خورش به آلو است که طعمی ملس و خواصیتی فراوان دارد. اگر در پاییز و زمستان به یزد سفر کردید، حتما این خورش محلی بی نظیر را امتحان کنید. یزدی ها خورش به آلو را در مهمانی ها و مراسم های خود به ویژه در روزهای سرد سال سرو می کنند و از عطر و طعم لذیذ آن لذت می برند. شما می توانید در این غذای یزدی طبق سلیقه خود از گوشت مرغ، گوسفندی و بوقلمون استفاده کنید. خورش ترش واش از دیگر غذاهای محلی گیلان می باشد که نام آن برگرفته است از گیاهی به نام شبدر ترشک یا همان ترشه واش می باشد.

طرز تهیه آش ترخینه ساده و خوشمزه با حبوبات به روش اصیل + نکات مهم

آب سیب یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است؛ اما اگر در معرض هوا قرار ... مواد لازم برای تهیه این کوکوی خوشمزه را در ادامه ذکر می کنیم. این غذا علاوه بر این که بسیار سریع و آسان تهیه می شود، یک غذای سالم و رژیمی نیز هست. چراکه استفاده از کدو سبز به عنوان یک چربی سوز خاصیت سلامتی بخش و ضد چاقی به ان می دهد.

طرز تهیه سمبوسه

این غذا یا بهتر است بگوییم این خورش با بادمجان، رب انار، روغن، پیاز سرخ شده، گردوی ساییده شده پخته می شود و همراه با برنج سرو می شود. " پنیر برشته " جزو غذاهای جذاب گیلک ها به شمار می رود این غذا به قدری خوشمزه است که در شهرهای مختلف شمال کشور با کمی تغییر درست می شود. از موادی که در تهیه این غذای خوشمزه بکار می رود می توان به پنیر سفید یا لیقوان، تخم مرغ، روغن، سیر، شوید خشک، زردچوبه، نمک و فلفل اشاره کرد. مرصع پلو را می توان به ۳ روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد.

در حالی که سیب پلو کرمانشاهی را با سیب زمینی تهیه کرده و معمولا در آن مرغ می ریزند. این غذا هم از آن دسته غذاهاست که سریع تهیه می شود و نوعی غذا در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها جای دارد. همانطور که می دانید غذاهای گیلانی زبانزد اکثر افراد حتی توریست ها می باشد. یکی از این غذاهای محبوب خورش گبجاواش بوده که در آن از سبزی محلی گیلان که همان نام گیجاواش را دارد استفاده می شود.