خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما
انتشار: فروردین 18، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما

خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما

اگر علاقمند هستید داستان مجتمع گردشگری زیبا و دلنشین مهر و ماه، که شامل رستوران ها و فروشگاه های خوراکی متنوعی هست را بخوانید، از ما در کامنت ها بخواهید تا برایتان مفصل بنویسیم. در بعضی مناطق، سبزی هم به آن اضافه می کنند که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است. البته بعضی از شهرها به دلخواه، به آن چغندر نیز اضافه می کنند. این غذا معمولا به عنوات صبحانه و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری مصرف می شود.

  • اگرچه غذا نباید طعم شور داشته باشد، اما مقداری نمک برای چاشنی دادن به هر غذایی لازم است و چه خوب که این چاشنی دلچسب را با نمک های باکفیت و خوش طعم به غذایمان بدهیم.
  • در این مطلب از گهواره شما را با چند تا از بهترین غذاهای دنیا آشنا می کنیم.
  • کوکوی اشپل را هم می توان جداگانه با نان سرو کرد یا همراه با کته می توانید میل کنید.

البته واژه املت به معنی نوعی غذا، از اواخر قرن 17 میلادی ابداع شده است. جالب است بدانید فسنجان با مواد دیگری هم پخته می شد و شاید یکی از دلایل آن این باشد که گردوی اعلا و رب انار تازه که از اصلی ترین مواد فسنجان هستند، در همه فصول سال در دسترس شان نبود. تا حدی که به کسی که غذا می پخته آشپز می گفتند؛ لفظی که تا به امروز هم جاری است. این قضیه خود گویای ارزش و همه گیر بودن آش در سفره های ایرانی از دیرباز است.

طرز تهیه کوکو باقلا غذایی خوشمزه و مقوی کوکو باقالی

از زمان های دور مردم کرمانشاه برای پذیرایی از مهمان و به عنوان یک ناهار خاص و مجلل از خورش خلال استفاده می کنند. کرمانشاهی ها اعتقاد دارند خورش خلال باید شفاف و خوشرنگ باشد و تیره نشود. در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ دوغی لذیذ و آبدار باید مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید.

نیمرو و ماهی دودی

وقتی از حیاط به نمای کلی ساختمان نگاه کنید، عمارتی سفید با چهار ستون که از کف حیاط تا زیر سقف ادامه دارد می بینید. در و پنجره های چوبی زیبای این ساختمان توجه شما را به سمت خودش جلب می کند. مثل همه خانه های سنتی دیگر، شیشه های رنگی پنجره ها دل از مهمانان این رستوران می برد.

از خلال پسته و بادام نیز برای تزئین و نیز خوش طعم تر شدنِ این غذا استفاده می شود. زرشک پلو با مرغ از غذاهای معروف ایرانی است که در میان توریست های خارجی نیز بسیار شناخته شده و پرطرفدار است . ته چین یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که ظاهر بسیار زیبایی هم دارد.